7.03.2010

DLNA üzerine başka incelemeler

Tyler78'in yorumu sonrasında kendi blog'unda DLNA ile ilgili incelemelerini okudum. Samsung'un PC Share Manager'ini beğenmediğini söylemiş ve benim bahsettiklermin dışında iki farklı DLNA sunucu bulmuş: Serviio ve Wild Media Server. İki yeni program öğrendiğim için çok sevindim; ikisi de güzel görünüyor. Wild Media Server'ın transcoding özelliği de varmış ama ona ihtiyaç duymadığı için incelemediğini söylemiş. İlk firsatta transcoding'i denemek istiyorum.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben de transcoding deneme konunu bekliyorum o zaman. :)
Transcoding ile sadece altyazıyı denedim ben. Altyazıyı istediğim fontta, büyüklükte, konumda ve renkte ayarladım. Çok da güzeldi ve çok mutluydum. :) Ancak 1080p filmlerde takılma yaptı. Bilgisayar yetmedi. Test transcoding ile kontrol edebiliyorsun tv ile uğraşmadan transcoding olayını. Sağ tıkta.
Ayrıca youtube'da son eklenen videoları, favori videolarını, dailymotion, metacafe, podcast falan ekleyebiliyorsun. Birkaç sayfalık esaslı bir incelemeyi hak eden bir program aslında. Forumuna bakmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.

Metin dedi ki...

Teşekkürler. En kısa zamanda.

Unknown dedi ki...

Merhabalar. Bahsi gecen programlarin hepsini kullandim. Bunlarin icersinde en iyisi wild media programiydi. Bir cok ,zelligi barindiriyor uzerinde. Serviio kullanmasi cok kolay ve fazla tefferruati olmayan bir program. Bu programlarin linux (pardus) altinda calisani varm? Iyi calismalar.